Vakbeurs voor
onderwijsinnovatie en ict

Activiteiten

IPON Leermiddelenbeurs

LEERMIDDELENBEURS

Tijdens de IPON Leermiddelenbeurs 2018 staan de ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen en de producten en dienstverlening van educatieve uitgeverijen centraal. Voorbeelden van relevante ontwikkelingen en thema’s voor de Leermiddelenbeurs zijn: digitalisering, opbrengstgericht werken, toetsen (en de relatie met lesgeven en leermiddelen), ouderbetrokkenheid en ontwikkeling van jongeren.

Het programma bevat een mix van onderwerpen die spelen binnen het PO,VO en MBO en is aansprekend voor de verschillende functieniveau’s op scholen. Het evenement zal een inspirerend programma bieden met een diversieteit aan onderwerpen die raken aan leermiddelen, digitalisering en de ontwikkelingen op scholen.

Nieuw binnen de leermiddelenbeurs is het ‘Leren van Nu’ plein. Binnen dit plein wordt in samenwerking met kinderen vanuit het PO en VO onderwijs gewerkt met de nieuwste leermiddelen.

De Leermiddelenbeurs richt zich op leerkrachten/docenten in het PO, VO en MBO en schoolleiders en management die zich bezighouden met selectie/keuze van leermiddelen of het opstellen leermiddelenbeleid. De Leermiddelenbeurs is onderdeel van IPON 2018 en vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 februari en is gratis bij voorregistratie.