Vakbeurs voor
onderwijsinnovatie en ict

Bezoekers, Exposanten

Exposanten

exposanten

Waarom deelnemen aan IPON2016?

IPON 2016 is een onmisbare informatie- en inspiratiebron en ontmoetingsplaats voor het onderwijs, leveranciers van 
ICT-oplossingen, (educatieve) uitgevers, onderwijsorganisaties en zo veel meer.

Het interactieve programma van IPON2016 omvangt vele presentaties, demonstraties, workshops, seminars en congressen. Gericht op schoolvakken en het curriculum.

U heeft direct en gericht contact met uw doelgroep, waarbij werkelijke interactie wordt gerealiseerd.

De IPON wordt ondersteunt vanuit verschilende onderwijs ( ICT)- netwerken. Zo leveren o.a. het BIC Netwerk (bovenschoolse ICT-coordinatoren), ICT Noord, Expertise Centrum Speciaal onderwijs, Vives en de GEU ook deze editie weer een actieve bijdrage aan de inhoud van het evenement.

De publiciteitscampagne brengt IPON2016 en de organisatie onder de aandacht bij duizenden potentiele bezoekers/beslissers/afnemers.

IPON verwacht ruim 5.000 bezoekers verdeeld over twee dagen.

U positioneert uw organisatie als belangrijke partij in de markt en bevordert de toegankelijkheid van uw product en/of dienst.

IPON2016 wordt branchebreed ondersteund en het evenement vindt centraal in Nederland plaats.

Participatie

Om uw doelgroep effectief te bereiken, kunt u op verschillende manieren deelnemen aan IPON2016. U kunt kiezen voor een stand op de beursvloer, adverteren in de IPON-beursgids en/of op de IPON website. Ook kunt u kiezen voor deelname aan het congres- en seminarprogramma en overige interactieve onderdelen. Een combinatie van de verschillende mogelijkheden levert u een optimale exposure op.

Congres en seminars

Tijdens het IPON congres- en seminarprogramma worden de meest innovatieve items en onderwerpen belicht. De programma commissie is verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau en de neutraliteit van de onderwerpen. Het congres- en seminarprogramma zijn voor de bezoeker gratis toegankelijk.

Tijdens de workshops en in de testlabs krijgt u de mogelijkheid uw kennis en expertise van producten en oplossingen te demonstreren. Op een overtuigende manier komt u direct in contact met de bezoeker en heeft u de gelegenheid aandacht te besteden aan de onderwerpen die voor u het meest belangrijk zijn. Door bezoekers praktijkervaring te laten opdoen met uw product, overtuigt u ze op een zeer doeltreffende manier.

IPON Awards

Met behulp van de IPON Awards worden ICT-bedrijven die zich richten op het onderwijs, bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich wat betreft innovatie, kwaliteit en originaliteit, onderscheidt van andere bedrijven. Verder stimuleren de Awards het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren.

Beursinformatie

Data: Woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016

Openingstijden beurs: 09.30 – 17.00 uur

Plaats: Jaarbeurs Utrecht hal 3

Opbouwtijden: Vrije standbouw: maandag 1 februari van 12.00 – 20.00 uur en dinsdag 2 februari van 08.00 – 22.00 uur. Inrichting standaard uniforme houtbouw: dinsdag 2 februari van 12.00 – 22.00 uur.

Afbouwtijden: Donderdag 4 februari, na afloop van de beurs om 17.00 uur tot 20.00 uur. Vrijdag 5 februari van 09.00 – 15.00 uur.