Vakbeurs voor
onderwijsinnovatie en ict

Bezoekers

Locatie IPON 2016

LOCATIE

Hoe kom ik bij de Jaarbeurs ?

De IPON wordt gehouden in de Jaarbeurs, in hartje Utrecht en naast Utrecht CS. Hier komen niet alleen treinen uit alle windrichtingen aan, er is ook een groot busstation waar veel streeklijnen halt houden. De makkelijkste manier om naar de Jaarbeurs te komen is dan ook per openbaar vervoer.
NS Reisplanner » OV 9292 »

Auto en parkeren

De Jaarbeurs ligt tussen het centrum en de A2. Je parkeert je auto op één van de vele parkeerterreinen rondom de Jaarbeurs. Je betaalt hier € 3,- per uur, met een maximum van € 12,- per dag. Je kunt online al een plaatsje reserveren en je betaalt dan slechts € 11. Op de ring van Utrecht wordt Jaarbeurs al aangegeven met op de electronische borden boven de weg ook de actuele parkeersituatie.

NB: in Utrecht en rondom de Jaarbeurs wordt veel aan de weg gewerkt. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken op de weg: www.utrechtbereikbaar.nl.

Bouwbericht

P&R Westraven: Extra voordelig en snel Utrecht in & uit

Aan de A12, aan de rand van de stad, ligt P&R Westraven (afslag 17, Kanaleneiland/Jaarbeurs/Transferium). Een dag parkeren kost je hier slechts € 5 en het tramritje (max 5 personen) naar de binnenstad en weer terug is inbegrepen. De tram vertrekt om de paar minuten en brengt je in 10 minuten naar de Jaarbeurs (halte naast de deur). Het is de makkelijkste optie als je toch met de auto wilt komen. P&R Westraven ligt bovendien tussen de knooppunten Oudenrijn en Lunetten in, dus ook prima bereikbaar vanaf de A27 en de A2.

Adres Jaarbeurs:

Jaarbeursplein, Utrecht Telefoon: 030 – 295 59 11 Email: info@jaarbeurs.nl